7758 27 04 2024 02 kleinRegelen.
Het is weekend, alsnog is Geuko op tijd wakker om papa te appen waar blijf je terwijl papa gewoon op tijd is.
We konden rustig aan doen want zijn eerste therapie begint pas om elf uur.
Bij de artsenronde is papa een discussie aangegaan om de onlogische aangescherpte visiteregels die meer kwaad als goed doen. Als je als enige verdediging kan opgeven, het is niet eerlijk voor andere patiënten, kan ik het ook omdraaien. Het is niet eerlijk voor Geuko. Hij mag de kamer niet verlaten door een andere belachelijke regel, terwijl andere patiënten dat wel zonder restricties mogen. 
We proberen er wel iets werkbaars van te maken. Samen met het personeel hebben we oplossingen bedacht, nu moet het nog door het regelementen scan gehaald worden voor groen licht.
Eerst maar therapie.
Met de ergo de focus gelegd op de schouders en elle bogen incl. Piñata blast en met fysiotherapie zijn houding behandelt met elektrostimulatie ook met piñata blast. Het was hartstikke leuk.  Ondertussen kwam bonus oma op visite en later kregen we groen licht voor ons plan om samen met bonus oma en bonus opa in de speelkamer te gaan zitten. Daar was het namelijk wel geoorloofd.
Geuko kon daar gamen met de ps5 en groot scherm met eigen account op roblox nog wel. Daarna konden we onder ouderbegeleiding van een beademingsspecialist naar de eetzaal gaan waar verschillende restaurants zijn van het Johns Hopkins ziekenhuis en mochten ons daar een maaltijd nuttigen binnen een uur en zo was de dag alsnog snel om. Morgen wordt het bloedheet en gaan we weer een leuke dag van maken door naar buiten te gaan wat geregeld is door childlife (mensen van de speelkamer).