7752 25 04 2024 01 kleinVisite.
Het is 07:00, een nieuwe dag begint. Na alle zorg en het ontbijt, beginnen ze met ergotherapie op de Armedeo (machine die zijn handfunctie stimuleert). Vervolgens twee uur Fysiotherapie met meer elektrostimulatie op rug, nek, buikspieren, bilspieren voor het zitten en nekbalans. Intussen trainen we de hersenen verder met piƱata blast.
Na deze sessie is het staan aan de beurt. Weer heeft hij een record gehaald. 1 minuut en 6 seconden staan met minimale ondersteuning.
Na de lunch en middag zorg, verder met therapie eerst maar weer ergo. Nu bezig met dynamische armondersteuning en aan de andere kant werken aan elleboog en schouder. Als laatste een sessie op
zijn zij liggen voor het rekken en strekken. Na dat we klaar waren melden ome John en tante Grace zich bij papa. Ze waren in het hotel gearriveerd. We wilde ze ontvangen in de lobby. Alleen dat was lastig omdat we niet alleen op pad mogen. Een hoop geregel voor iets kleins. Vervolgens kregen we te horen dat we eerst hun moesten aanmelden want anders kwamen ze er niet in. Zo gezegd zo gedaan. Ze kwamen iets later, aan het einde van de dag kregen we te horen dat er maar twee mensen bij Geuko mochten zijn en geen drie want mij tellen ze nu ook mee. Laten we het zo stellen regels zijn natuurlijk prima alleen je moet niet gaan overdrijven met allerlei restricties. Ze slaan hier wel door. Hoe we dit oplossen zien we morgen wel weer. Naast dit alles had papa weer geen eten doordat ze dit keer in de keuken waren uitgeschoten met de soya fles. Alles was pure soya saus, niet gezond en oneetbaar. Even tot tien tellen, rust bewaren en morgen weer opnieuw beginnen. Anders kom je de dagen niet door. Het belangrijkste blijft Geuko, hij blijft stappen maken. Ze hebben de nacht stand gisternacht voor het eerst de drukken verlaagt en hij doet het uitstekend. Hier ligt de focus op en de rest is allemaal bijzaak. Qua beademing hebben ze nu de doelstellingen behaalt. Ze kunnen wel verder maar dan is de reis naar huis niet meer veilig. Deze kunnen we maar mooi weer afvinken. Op naar de volgende checkbox om af te vinken.