7728 20 04 2024 03 kleinRelax.
Geuko berichtte papa vanmorgen weer waar hij bleef. Hij was al onderweg. Een omschrijving van de dagen:
Door dat de nachten kort zijn is papa wel eens 10 minuten later.
De nachten zijn op vrijdag en zaterdag nog korter omdat het restaurant/club op de verdieping boven papa zijn kamer open is tot 24:00 uur, daarna gaat het personeel nog een uur aan het meubels slepen.
Het is accepteren, want het is nog maar twee keer. Het hakt er alleen wel in als je elke dag gemiddeld 17 à 18 uur met je kind bezig bent, daarna nog wat andere verplichtingen doet en slapen om de volgende ochtend er weer te staan, doorzetten van jetleg en de eerste 4 dagen 24/7 verplicht wakker moeten blijven.
Dan nog is het elke dag een winst, want papa heeft er bijna alles voor over om Geuko zijn kwaliteit van leven te verbeteren tot wat mogelijk is. Terug naar vanochtend. Eenmaal bij Geuko is het alle zorg doen en op tijd klaar maken er is maar 1 uur therapie omdat hij donderdag 6 uur heeft gemaakt. Die is alleen wel om 09:00. Even rustig aan, een snackservice, lunchen en als verrassing van de dag mochten we even luchten. Onder begeleiding mochten we als groep voor anderhalf uur naar buiten naar de therapie tuin. Deze covid restricties zijn wel beklemmend, gelukkig tijdelijk maar toch, dan nog gaat het om het resultaat en ze hebben veel bereikt. Daar komen we over 2 week op terug. Het rare is dat de dag toch voorbij vloog. Papa wilde Geuko zijn haar even scheren en daarna wassen. Dat kon uiteindelijk niet. Ze hebben tot de volgende ochtend 07:00 het warme water er af gehaald voor onderhoud!! Dan maar morgenvroeg, is ook geen ramp. Fijne zondag.