7560 18 03 2024 03 kleinIn onze vorige blog schreven we over het uitje met een touringcar. We wilden nog even laten weten dat het heel goed is verlopen. Er was lift voor de rolstoel en ruimte genoeg in de bus. Op de lift zelf vond Geuko wél eng. Ze zijn naar Wagenborg in Delfzijl geweest en daar was alles heel goed geregeld, ook als Geuko er eventjes niet bij (dichtbij) kon.
Donderdag is Geuko zijn nieuwe bed gekomen. Het oude bed is gelijk meegenomen, deze was echt aan vervanging toe.
Geuko keek heel erg uit naar de vrijdag want we ging uiteten. En niet zomaar uiteten, naar zijn favoriete restaurant.
Toen het nieuws naar buiten kwam dat wij het hoger beroep gewonnen hadden kwam er al vrij snel een berichtje van de Kleine Munt met de uitnodiging om de overwinning samen te vieren. Echter was er toen nog zó veel onzeker en moest er nog veel geregeld worden, tevens was mama net geopereerd dus we stelden dat uitje even uit.
Nu we daadwerkelijk bijna gaan vliegen besloten we vrijdag lekker naar ze toe te gaan. We hebben heerlijk gegeten en genoten.

En dan is het vandaag precies nog een week... vandaag precies een week verder vertrekken Geuko, Gert Jan en Ad (de kinderverpleegkundige van Gebroeders de Vries) naar Washington Dulles. Onze checklist wordt steeds korter en de spanning stijgt meer en meer. De lege plekjes in onze agenda vullen zich razendsnel met alle dingetjes die we nog 'even' moeten regelen, kopen of doen.
We hebben ondertussen 75% van de crowdfunding gehaald en daar zijn we onwijs dankbaar voor. We hopen dat het laatste 'beetje' ook nog zal binnen komen want we hebben het hotel voor Gert Jan wél geboekt. Op de wachtlijst durven we niet te gokken maar hopen wél dat er alsnog een plekje vrij komt zodat Gert Jan wellicht halverwege kan overstappen en tussen de andere ouders terecht komt.
Ook hebben we voor beide een Esta formulier moeten aanvragen en beide zijn geaccepteerd om de USA binnen te gaan.
We hebben met KLM contact gehad, gebeld, gemaild om te kunnen regelen dat wij (net als vorige keer) mogen parkeren voor de ingang van de vertrekhal. De vorige keer waren we met een tv ploeg en dan krijg je het toch makkelijker voor elkaar... een alternatief hadden we uiteraard ook achter de rug want we kunnen ook met een taxi van Winschoten naar Schiphol gebracht worden. Maar... we hebben vandaag toestemming gekregen om te parkeren bij de Kiss & Ride plekken alleen mét invalide parkeerkaart én blauwe parkeerschijf. Dus we kunnen toch in onze eigen bus naar Schiphol en dat is eigenlijk wel het fijnste.
We zullen jullie komende dagen op de hoogte houden van alle voorbereidingen.
Mocht je nog willen doneren of de link willen doorsturen:
https://www.geef.nl/nl/actie/verblijf-kosten-amerika/donateurs