7557 12 03 2024 01 kleinAfgelopen weekend durfden we dan echt te vieren en te delen dat de reis werkelijk door gaat.
Op maandag 25 maart vliegen Geuko en Gert Jan samen met een kinderverpleegkundige van Gebroeders de Vries van Schiphol naar Washington Dallas. Om vervolgens daar met een taxi naar Baltimore te rijden.
Gedurende het weekend en de maandag kwam er steeds meer informatie binnen en zijn we begonnen met voorbereiden.
De onrust voor het verblijf van Gert Jan liep wel steeds meer op want er is tot op heden nog geen kamer voor hem beschikbaar in het Childrens House. Maandagavond besloten we daarom een crowdfunding te starten om het hotel te kunnen boeken. Het is namelijk heel naar om wel te vieren dat het doorgaat maar je eigenlijk nog niet weet of je een veilige en goede slaapplek hebt. De crowdfunding loopt, tot onze grote blijdschap, heel goed en we willen jullie bij deze vragen om de link te delen. Hopelijk komt met jullie hulp het laatste stuk ook binnen.
https://www.geef.nl/nl/actie/verblijf-kosten-amerika/donateurs

Geuko ging maandag naar school en had na school afgesproken met zijn vriendinnetje. Ze mocht ook blijven eten en ze hebben lekker lang samen gegamed op de iPad. Die twee gaan elkaar vast missen maar... zegt Geuko er dan snel achteraan: 'Ik ga je elke dag whatsappen en foto's sturen'
Vanmorgen kwam oma weer bij ons. Zoals elke dinsdag omdat er dan geen verpleegkundige komt. Oma start ‘s morgens bij Geuko op en daarna neemt mama het over met het schoolwerk. Geuko had niet zo veel huiswerk maar het was best pittig.
We zijn onze basisschool nog altijd heel dankbaar dat de samenwerking zo goed verloopt. En nu ook in de voorbereidingen voor vertrek. Schooluren zijn opgenomen in het behandelplan in het instituut en zo kan Geuko zijn schoolwerk gedeeltelijk doen. In zijn boeken maar ook zeker online.
Gelukkig gaat Geuko in een gunstige periode weg (Pasen, studiedag, koningsdag, 2 weken meivakantie) want er vallen behoorlijk wat dagen uit.
Morgen staat er opnieuw een excursie gepland naar Wagenborg in Zuidbroek. Er is vanuit IMC Basis busvervoer geregeld en Geuko kan mee! Dus papa is deze keer geen taxi (maar stiekem vinden wij het best spannend of dat allemaal lukt)
Tot de volgende blog!