7543 24 01 2024 01 kleinEr zijn veel mensen die vragen naar de uitslag van het hoger beroep. Na de zitting hoorden wij van onze advocaat dat we op 6 februari dat ontvangen, of eerder als de rechters eerder een besluit kunnen nemen.
We hopen jullie zo snel mogelijk hier meer over te kunnen vertellen.
Afgelopen nachten sliep Geuko slecht. Hij is onrustig maar gelukkig niet echt iets aan de hand. Al een geringe tijd ontstaat er gedurende nacht veel water (condens) in zijn beademingsslang aan bed. Dat heeft te maken met de temperatuur binnen en buiten, weersomstandigheden en het seizoen. Na lang zoeken en proberen hebben we een hoes voor de beademingsslang gevonden en daarmee staat er nu nog maar weinig condens in de slang. Want wat gebeurd er als condens zich ophoopt in de slang? Dan krijgt Geuko bij bewegen (rollen) dit water allemaal via de canule in zijn longen. Dat klinkt alleen al heel naar laat staan hoe dat voor Geuko voelt. Het is zelfs mogelijk dat hij er in stikt. Hierdoor durft Geuko zich steeds minder zelf te bewegen in bed en belt telkens papa wakker. Logisch dat hij bang is geworden maar een hele verademing dat het gedoe met zo veel water in de slang lijkt terug gedrongen.
Dit is precies weer zo'n dingetje waar we niet echt mee verder komen, de nachten. Waarom is hij zo onrustig? Is zijn beademing wel goed genoeg? Of helpt het hem te veel? Allemaal vragen die we hopelijk in Amerika wél beantwoord krijgen.
Met Geuko gaat het overigens wel goed. Stabiel kunnen we het beter zeggen. We zien vaker zijn vrolijke snoet verdwijnen. Steeds weer wakker ‘s nachts. Bewegen wat soms niet lukt of pijnlijk is. Flinke hoestbuien wat hij vooral in de klas heel vervelend vindt.
Gelukkig zijn er ook hele fijne afleidingen. De dinsdag met oma ging weer gezellig want.... RSR kwam nogmaals de rolstoel op halen omdat de besturing niet naar behoren werkt. Echter duurde het dinsdag tot 11.30 uur dat ze weer terug waren. Het probleem werd niet opgelost. Geuko moest ondertussen in bed blijven en leerde voor zijn toets en had daarna grootste lol met oma.
Vandaag was voor Geuko ook zo'n geluksmomentje. Zijn vriendinnetje mocht mee naar fysiotherapie. Wat zijn ze leuk samen en wat is deze meid behulpzaam. Dat wordt zo enorm gewaardeerd.

Zodra er meer nieuws te delen is over het hoger beroep zullen jullie dat lezen in onze blog of online op onze socials.