7468 15 09 2023 01 kleinNa overleg met het UMCU hebben we aan onze huisarts een verwijzing gekregen om een röntgenfoto te laten maken in het UMCG. Geuko heeft geen hevige pijn maar het is er wel steeds, zeurend en vervelend. In eerste instantie werd er een afspraak gemaakt voor a.s. donderdag maar na een belletje met het UMCG of dat ook eerder kon is de afspraak gezet naar maandag middag. Het staat ons toch ergens wel tegen om weer het UMCG in te moeten gaan maar enkel een röntgenfoto moet toch wel lukken, zou je denken.
Uiteraard wordt de foto naar onze eigen orthopedisch chirurg gestuurd maar we willen ook zelf graag direct even kijken. Ondertussen weten wij zelf heel goed waar we op moeten letten.
En zo ben je weer een hele ochtend aan het regelen en bellen. Totdat we een belangrijk bericht kregen van onze advocaat. De datum van de rechtzaak is bekend; 10 oktober in de rechtbank te Utrecht. Vanaf dat berichtje zijn alle bogen hooggespannen in huize van Lang en kan het regelen en voorbereiden beginnen. Hoeveel impact heeft deze dag? Wie gaat er met ons mee? Moeten we iemand regelen om te rijden? Kunnen wij dit wel aan? Het is er op of er onder, althans dat gevoel overheerst. Daarentegen is dit helemaal niét wat wij willen. Een rechtzaak tegen je zorgverzekering, dat moet toch niet nodig zijn? Een rechtzaak over een kind dat dolgraag verder wil komen maar in alles tegengehouden wordt. Jaren lange strijd gevoerd en dit blijft aan het einde over. We hebben geen andere keus, het is dát of opgeven. Komende tijd zullen we delen met jullie hoe wij er naar toe leven en welke struggles we tegenkomen.
Naast mentale steun hebben wij ook financieel hulp nodig. Onze crowdfunding loopt, ging als een speer maar er is nog niet genoeg binnen. Onderaan deze blog zal een linkje komen naar de crowdfunding. We vragen jullie om dit zoveel mogelijk te delen voor een groter bereik.

Geuko maakte donderdag zijn huiswerk en ging naar fysiotherapie. Even niet in de loophulp geoefend maar focus lag donderdag op de armen en handen. Dat ging prima allemaal. Vrijdag mocht Geuko weer naar school. Groep 7 heeft elke woensdag een speciale lesdag; IMC Basis. In het kort: de leerlingen mogen komend schooljaar snuffelen aan verschillende beroepen door lessen van gastdocenten, opdrachten in groepen en excursies. Geuko is in ieder geval dol enthousiast en verteld er thuis veel over.
We wensen jullie allemaal een goed weekend en tot de volgende blog.

https://www.geef.nl/nl/actie/toekomst-geuko-in-handen-van-rechter/donateurs