7466 13 09 2023 01 kleinDinsdagochtend werd Geuko wakker gemaakt door oma. Net zoals anders op dinsdag. Er lag een behoorlijke stapel met huiswerk klaar voor Geuko en daar ging hij fanatiek mee aan de slag. Op een paar opdrachten na kreeg hij het af. Ook lukte het weanen weer goed, 5,5 minuut!
In de middag ging Geuko naar fysiotherapie. Hij had (net als vorige) last van zijn rug. Hij kan niet écht aangegeven wat het is. We zien ook dat hij meer scheef zit dan anders. Ook wij weten niet zo goed waar dat door komt. Na 3 weken geen fysiotherapie merken we wél dat Geuko echt weer moet wennen en dat zo'n 'stopperiode' niet veel goed doet voor hem.
Toen Geuko weer thuis was kwam de ergotherapeut. Ze wilde heel graag dat Geuko weer op zijn fiets ging om te kijken wat er nog moet veranderen. Geuko had helemaal geen zin. Hij was moe van school en fysiotherapie. Wij vonden het zelf ook nog best benauwd maar toch hebben we doorgezet. Het is namelijk onmogelijk om zijn fiets verder aan te passen zonder Geuko. Vlotter dan anders ging Geuko van zijn rolstoel naar zijn fiets en voor we het wisten was hij klaar om te rijden. Tot onze verbazing ging dat heel goed! Geuko zelf klaarde ook helemaal op en vond het super cool! Zelfs Gijs kwam 'helpen' door met zijn step achter Geuko aan te racen. Eindelijk een goede ervaring met de fiets!
Woensdag maakte de verpleegkundige Geuko klaar voor Geuko. Er moest even extra gel in zijn haar want de schoolfotograaf kwam langs. Volgens Geuko zijn de foto's goed gelukt. ‘s Middags gingen papa en Geuko weer naar fysiotherapie. Weer zeurende pijn in zijn rug. Wat zal dat nu toch zijn? Zijn de groeistaven dan toch al op het einde? Is Geuko te snel gegroeid? Zijn het spieren?
'Gelukkig' staat de controle al op de planning in het WKZ maar we gaan morgen even bellen met deze 'klachten'. We zijn er niet helemaal rustig onder....