7465 11 09 2023 01 kleinDe eerste schoolweek is inmiddels achter de rug. Het was voor ons allemaal wennen. De wekker, een verpleegkundige op vier dagen in de week i.p.v. zes, het huis weer leeg en uiteraard de warme dagen. Dat laatste is ons behoorlijk tegen gevallen. Daar waar de meeste nog volop konden genieten van de zon was het voor ons eigenlijk wel genoeg. Door de koude airco in school en de hoge luchtvochtigheid buiten moesten we onze 'zorgtaken' opschalen en werd er nauwelijks geslapen ‘s nachts. Veel uitzuigen en hoesten en uiteraard veel te warm.
Afgelopen woensdag waren papa en mama te gast bij de promotie van onze neuroloog. Hij heeft jaren gewerkt aan zijn studie naar AFM wat begonnen is met een 3 jarig jongetje die met spoed werd opgenomen op de IC in Groningen. Dat is tevens de eerste regel van zijn proefschrift.
Dat 3 jarig jongetje is onze Geuko. Wij vonden het een eer om aanwezig te mogen zijn bij deze plechtigheid. Het heeft enorme indruk op ons gemaakt. De prachtige ruimte waarin alles zich afspeelde, de statige gebruiken er om heen en tijdens en de mensen die wij daar hebben ontmoet. Soms emotioneel maar bovenal trots! Na afloop was er gelegenheid om te feliciteren en maakten 'oude bekenden'  van de gelegenheid gebruik om met ons een praatje te maken, IC artsen, viroloog, RIVM... Er werd tijdens de plechtigheid namelijk genoemd dat de ouders van dat 3 jarig jongetje aanwezig waren en hoe erg dat gewaardeerd werd.
In het weekend vierden we nog weer Geuko zijn verjaardag want als je in de vakantie jarig bent lukt het bijna nooit om iedereen te zien. Het was een gezellig weekend maar de warmte nam veel energie van ons weg.
Gelukkig lijkt het weer om te gaan slaan en hadden we vandaag, maandag, de laatste warme dag voorlopig.
Vandaag ging Geuko naar school en hadden papa en mama de tijd om de laatste zaken voor de dagvaarding te regelen. Het gaat momenteel om de laatste puntjes op de i zodat onze advocaat dit deze week kan gaan versturen en er dus ook deze week een datum komt! We zullen later meer (kunnen) delen in onze blog.
We wensen jullie allemaal een goede week met 'normale' temperaturen. Daar kijken wij in ieder geval wel naar uit.