7460 02 09 2023 03 kleinDe laatste twee weken van de zomervakantie waren we thuis. Therapie werd weer opgestart en er kwamen weer wat afspraken en verplichtingen om de hoek kijken. Ook planden we nog een leuk uitje als verrassing voor de jongens.
We vierden op 23 augustus Geuko zijn verjaardag. Zijn 11e levensjaar. We versierden het huis, kregen visite en gingen -op verzoek van Geuko zelf- uiteten bij de Kleine Munt in Termunten. Het was een gezellige dag.
Ook werd er opnieuw een passing afgesproken voor de fiets. Geuko kon deze keer goed op de fiets zitten maar het ging nog niet echt heel fijn voor hem. Wél een paar meter ook echt gefietst dus toch een stapje verder gekomen. We vragen ons echter wel af of het echt allemaal gaat lukken en hopen dat alle moeite niet voor niks is.
Op die zelfde dag werden ook de grote banden van de rolstoel vervangen. Die zaten helemaal zonder profiel! We mogen nog van geluk spreken dat we geen lekke band kregen in de Ardennen met die slechte paden, doolhof en houtsnippers.
Ook werd fysiotherapie en ergotherapie weer opgestart en dat is altijd even weer wennen na een poosje 'vrij'. Toch liep Geuko weer een mooi stuk in zijn loophulp. Wij hebben overigens bericht van de verzekering en een nieuwe loophulp wordt volledig vergoed. Goed nieuws gelukkig.
Verder vermaakte Geuko zich de ochtenden met een verpleegkundige tot 12.00 uur. Een keertje de stad in, samen gamen, beetje opruimen, knutselen, boodschapje doen... Geuko genoot van de laatste rustige vakantie dagen.
Toch bleef bij papa en mama een naar gevoel hangen. De teleurstelling in de ogen van beide jongens toen zowel de treinreis in de Adrennen als de dierentuin in Bouillon niet door kon gaan vanwege gebrekkige toegankelijkheid bleef ons achter na zitten. We wilden ze nog graag verrassen met een uitje. Om de vakantie af te sluiten. We zijn vrijdag naar Anna Paulowna gereden. Daar is dierenpark Hoenderdaell. Niet heel bekend bij het grote publiek maar dat mag wat ons betreft zo blijven. Het is een heel leuk park, niet druk en alles -werkelijk alles- toegankelijk voor de rolstoel. We genoten van elkaar en een dagje uit wat gewoon wél goed ging. Het deed ons allemaal goed.

We wensen jullie een goed weekend en veel succes voor iedereen die maandag ook weer gaat beginnen.