7452 04 08 2023 01 kleinOp donderdag had Geuko afgesproken met zijn verkering. We haalden haar op toen we onderweg gingen naar fysiotherapie. Zo konden ze elkaar nog even weer zien en gezellig na fysiotherapie nog even chillen voor de vakanties.
Om 18.00 uur zaten we voor de televisie en keken we naar Noord Nieuws. Daarin was de 'aftrap' van onze crowdfunding om alle kosten te kunnen dekken komende tijd. Met name het kort geding, de advocaat en bijkomende kosten. Sinds die tijd gaan onze telefoons regelmatig, komen er veel reacties en ook al aardig wat donaties.
Ondertussen hebben we de ervaring en weten we dat we niet/weinig in gaan op vervelende reacties online. Maar toch kan je 1000 fijne berichten lezen, die ene kwetsende blijft je bij. Zo gaat dat nou eenmaal. Aan ons de kunst om het naast ons neer te leggen en ons doel voor ogen te houden. Een betere toekomst voor Geuko.
Vandaag bleef Geuko ‘s morgens lekker thuis en vermaakte zich wel met de verpleegkundige. In de middag gingen we met z'n 4tjes even op pad en deden we boodschappen in Duitsland.
We wensen jullie een goed weekend en zodra er meer nieuws is dan schrijven we een nieuwe blog.