7449 02 08 2023 01 kleinGeuko had voor maandag een plannetje bedacht wat we eerst even met de verpleegkundige moesten overleggen. Aangezien het heel slecht weer was en maandag helemaal niks op de planning stond wilde hij graag shoppen in Oldenburg.
Gelukkig wilde de verpleegkundige wel mee en reden we naar Oldenburg. Vanaf ons huis is dat ongeveer 50 minuten rijden. De jongens hebben beide een nieuwe outfit gekocht voor de vakantie en we hebben samen lekker gegeten. Het was echt een dagje weg.
Dinsdag kwam oma niet in de ochtend omdat er een verpleegkundige was. Oma kwam gelukkig wel gewoon ‘s middags.
Er was geen fysiotherapie en ook geen  ergotherapie maar Geuko weet dat oma (in tegenstelling tot opa) geen roblox speelt dus bedacht hij iets anders. Er werd een verlanglijstje gemaakt en heel veel speelgoed uitgezocht voor de garage sale volgende week zaterdag in onze wijk. Dat laatste was mama vooral mee bezig maar omdat oma met Geuko was kon iedereen een beetje zijn eigen gang gaan en werd er veel werk verzet.
Woensdag kwam RTV Noord langs. Ze zijn op de hoogte gebracht over de stand van zaken doormiddel van een persbericht. Er werd gefilmd, gepraat, er werden foto’s gemaakt en er kwam een interview. Dat zal binnenkort te zien zijn. Alles voor de aanloop naar een nieuwe crowdfunding om het kort geding te kunnen betalen. Hopelijk gaat ook de landelijke media dit oppakken maar omdat de lijntjes met RTV Noord zo kort zijn gunnen wij ze natuurlijk wel de primeur. Ze hebben ons al vaker uit de brand geholpen, bij gestaan en regelmatig mogen bijpraten in de uitzendingen.
Voor zowel Geuko als papa was het een intensieve ochtend.
Na de lunch gingen ze met z'n 2en naar fysiotherapie en daarna kon Geuko lekker chillen.
Morgen komt zijn vriendinnetje langs én hopen we dat het persbericht zijn vruchten gaat afwerpen. Wordt vervolgd dus.