7376 24 05 2023 01 kleinGeuko was op tijd wakker. Zelfs al heel vroeg in de ochtend lag hij te woelen. Hij was ook best duf vanmorgen. De verpleegkundige zorgde ervoor dat Geuko op tijd in de rolstoel zat zodat hij naar school kon. Dat lukte allemaal maar met de canulezorg ging het net even anders dan Geuko gewend is. De verpleegkundige is nog niet zo lang bij ons en dan moeten de gewoontes nog een beetje groeien. Dat maakt helemaal niks uit maar Geuko vindt het altijd wel griezelig als er iets met zijn canule is.
Gelukkig ging Geuko uiteindelijk wel vrolijk naar school en het ging allemaal heel goed.

Opa kwam na de lunch weer bij ons. Opa komt meestal om de week op woensdag vooral voor de gezelligheid. Opa is niet, net als oma, onze mantelzorger, Opa komt voor de gezellig. Voor Geuko, voor Gijs maar ook zeker voor ons. Opa gaat de ene keer mee naar fysiotherapie en de andere keer blijft hij bij Gijs. Daarnaast heeft hij een rol in het bestuur van de stichting en is hij onze webmaster. Kortom iedereen heeft zijn eigen specialiteiten wat wij ontzettend waarderen.
Opa ging vandaag met Geuko en papa mee naar fysiotherapie. Daar deed Geuko de oefeningen die hij altijd op woensdag doet. Dat ging allemaal prima. Thuis had Geuko nog een opdracht. Opa helpen met een spel op Roblox! Geuko en Opa spelen vaak online samen maar als Geuko een nieuw spel aanbeveelt dan heeft Opa vaak wel eerst even uitleg nodig.
Zo vloog de rest van de middag om. Morgen heeft Geuko weer een thuis werkdag en schrijven wij een blog op vrijdagavond.