7371 22 05 2023 01 kleinZaterdagochtend was er een verpleegkundige voor Geuko. Het liefst gaat Geuko dan lekker even op pad. Gelukkig willen de verpleegkundigen dat meestal ook wel want altijd maar mee naar school is ook maar steeds het zelfde. Ze gingen een ijsje eten en lekker de winkelstraat door. Geuko neemt soms zelf geld mee voor een ijsje en trakteert de verpleegkundige. Soms draaien ze het om. Helemaal goed en vooral gezellig.
Zondag was het heel mooi weer een zijn mama en Geuko gaan shoppen. Althans zo noemt Geuko dat dan. Mama wilde kijken naar nieuwe schoenen en dat vond Geuko deze keer heel leuk om mee te kijken. Hij heeft echt smaak en zegt ook gewoon heel duidelijk als iets niet staat. Zelfs toen mama een mooie jurk zag hangen zei hij: 'Je mag best eens iets voor je zelf kopen hoor'. Super lief natuurlijk.
Er werd onweer verwacht en dát is ook echt iets voor Geuko om in de gaten te houden. 'Helaas' kwam er helemaal niks van.
Maandagochtend moest de verpleegkundige Geuko wakker maken. Na vier dagen weekend was het echt even weer wennen. Geuko ging in korte broek naar school, dat was best gek want het regende steeds een beetje maar qua temperatuur kon het wel.
Op school ging het wel oké. Geuko vertelde vooral dat het gezellig was maar de lessen saai. Tja dat kan gebeuren natuurlijk. Zijn verkering kwam mee uit school en gingen thuis samen chillen, gamen en snacken.
We hebben ons vandaag opgegeven bij school voor de wandel vierdaagse. Na overleg met de organisatie van de vierdaagse lijken ons de routes oké. We zijn natuurlijk niet gewend om van te voren al problemen te zien maar enkel uitdagingen. Mocht het allemaal tegen vallen of er is iets anders dan zien we dat de tweede avond wel weer. We wensen jullie een goede week.