7370 19 05 2023 01 kleinDonderdagochtend was er geen verpleegkundige. Dat is anders ook niet zo maar omdat het Hemelvaartsdag was hadden we daar onbewust wel op gerekend. Gelukkig checken we op tijd het rooster om te zien dat er echt niemand kwam. Geuko was weer regelmatig wakker in de nacht dus we maakten van de gelegenheid gebruik om wat langer in bed te blijven.
Toen Geuko wakker werd uiteindelijk 10.30 uur maakte mama hem klaar voor de dag. We konden daarna gelijk aanschuiven voor de lunch (brunch dus eigenlijk).
In de middag hadden we een feestje! De opa van Geuko was jarig geweest en dat vierden we samen met moeder/oma dag. Ook de rest van de familie was er. Er was taart, cadeautjes, hapjes, borrels en vooral veel gezelligheid.
Oma had zoveel lekkere hapjes gemaakt dat we helemaal niet meer hoefden te eten. Dus de jongens namen thuis nog een paar chippies en gingen naar bed.
Vanmorgen was er wel weer een verpleegkundige en Geuko sliep weer een beetje uit. De nacht was iets beter en hij werd ook vrolijk wakker.
Papa en mama gingen eventjes met Gijs op pad en Geuko vermaakte zich prima met de verpleegkundige. Ze zijn bezig geweest met een playlist voor tijdens de vierdaagse.
In de middag waren we lekker buiten en genoten de jongens van het mooie weer.
We wensen jullie een goed weekend.