7366 17 05 2023 01 kleinGisteren was oma weer bij ons. Geuko had weer een korte nacht maar, zo als we wel gewend zijn, hij was wakker genoeg om direct met ouwehoeren te beginnen. Hij had veel lol met oma. Dat doet ons goed. Zelfs vanuit de keuken hoorden we hem.
Geuko maakte zijn huiswerk en dat deed hij weer heel fanatiek.
‘s Middags was het weer tijd voor fysiotherapie, samen met oma en papa kon Geuko daar weer lopend naar toe. Ergotherapie viel uit en oma had een plannetje. Spelletjes doen samen. De jongens wilden liever op de iPad maar toen mama snacks bedacht voor het winnende team wilden de jongens beide toch graag mee doen. Het was mama en oma tegen Geuko en Gijs. Ze hebben nog gewonnen ook en dat vierden ze met chocolade en chips. Het was een hele gezellige middag maar er volgde weer een onrustige nacht. De verpleegkundige moest Geuko vanmorgen wakker maken om naar school te gaan. Gelukkig had Geuko wel zin om te gaan.
De avondvierdaagse komt er weer aan en we zijn druk aan het bedenken hoe we alles kunnen regelen. Gelukkig is er een verpleegkundige die met Geuko mee wil lopen want officieel 'moet' je vanaf groep 6 mee lopen voor de 10 km. Gijs loopt ook mee en zal voor 5 km gaan. Vorig jaar liepen zowel papa als mama mee. Dat zal nu niet gaan gezien de jongens niet dezelfde route lopen. Daarom zal de verpleegkundige samen met papa bij Geuko blijven. Geuko heeft er in ieder geval super veel zin in. Voor papa en mama best een beetje spannend allemaal weer.
Omdat opa vandaag niet kwam had Geuko afgesproken met zijn verkering. Ze ging ook mee naar fysiotherapie. Net zoals een andere keer gingen ze op de fiets met Geuko mee.
Het is ontzettend mooi om te zien hoe ze Geuko helpt met bijna alles, ook tijdens therapie. Niks moet van ons. Maar ze doet alles zo graag en heeft best een goede invloed op Geuko. Want Geuko doet echt zijn best en je hoort hem niet klagen.
Na therapie was er nog de rest van de middag om samen te chillen. Ze gingen eerst samen met papa de hondjes uitlaten, het was immers best mooi weer geworden. Daarna verdwenen ze met cola en chips naar Geuko zijn kamer. Muziekje aan, iPad erbij voor spelletjes en zo vloog de middag voorbij.

Het lange weekend kan beginnen. Voor ons gevoel is deze week precies lang genoeg. De onrustige nachten kosten veel energie. Ook de kwestie met de verzekering is slopend en vraagt enorm veel geduld. Alsof we verder niks te doen hebben krijgt de webshop steeds meer vorm en zijn we administratieve zaken aan het regelen om wellicht eindelijk te kunnen praten over een verbouwing aan huis voor Geuko.
Komende dagen zal dat eerst weer op een lager pitje staan i.v.m. het lange weekend. We wensen jullie fijne dagen en wij schrijven vrijdag opnieuw een blog.