7363 13 05 2023 01 kleinVrijdagochtend ging Geuko weer naar school. Hij had een iets betere nacht gehad en hij had wel zin om naar school te gaan. Het werd ook heel mooi weer dus dan is Geuko zijn humeur altijd een stuk beter. Op school werd de laatste hand gelegd aan het moederdag cadeautje. Waar hij natuurlijk heel geheimzinnig over deed en stiekem werd verstopt door de verpleegkundige. Ook kreeg Geuko een cijfer terug van zijn topografie toets. Een tien! Zo kon zijn weekend beginnen.

Papa ging in de middag, voor onderhoud aan de lift van onze rolstoel bus, naar Veendam. Al een aantal jaar hebben we deze bus (en lift) en een onderhoudsbeurt was hard nodig. Gelukkig werd alles goed gekeurd en kunnen we er even weer mee vooruit want, onmisbaar is onze bus met een lift.

Vandaag, zaterdag, was er ook een verpleegkundige voor Geuko. Deze verpleegkundige is de nieuwste in het team. Ondanks dat ze al wel vaker mee naar school is geweest, is het ook fijn om elkaar op zaterdag te treffen. Dan is er meer tijd om elkaar beter te leren kennen én kan ze met Geuko iets leuks gaan doen. Geuko wilde haar graag Winschoten laten zien (zoals hij bij alle verpleegkundigen al gedaan heeft). Ze gingen samen op pad en vertelde toen hij thuis kwam dat het heel gezellig was! Dat konden we aan zijn snoetje ook wel zien.

We zijn heel blij dat ook de nieuwe verpleegkundige goed bij ons past, bij het team en dat Geuko zich op zn gemak voelt. Dat laatste is natuurlijk het belangrijkste.

Morgen is het moederdag en beide jongens hebben een verrassing voor mama. Ook gaat er lekker gekookt worden voor mama.

We wensen jullie allemaal zonnige zondag en moederdag.