6952 15 06 2022 02Papa stond vanmorgen eerder op om alvast op te starten bij Geuko. De verpleegkundige die kwam invallen hadden we al zo lang niet gezien en tijd6953 15 06 2022 03 om alle nieuwtjes na de operatie uit te leggen is er niet
‘s morgens. Geuko was wel blij dat hij naar school kon, dankzij de verpleegkundige, en wij ook natuurlijk. Geuko vertelde dat ze hebben geknutseld voor vaderdag.
Thuis gingen we lunchen en kwam opa er ook al aan. Opa kon zo Geuko nog even helpen met eten en daarna gingen ze samen naar fysiotherapie. Er werd weer flink geoefend met de nekspieren, zitten, handen en armen. Opa vertelde zelfs dat Geuko in 1 beweging zijn vinger naar zijn neus kreeg en dat lukte 2 weken geleden nog niet!
Thuis was er kort tijd om even een spel te laten zien aan Opa en ondertussen begonnen papa en mama weer met de voorbereidingen om op tijd bij de start te staan. Opa hielp nog even mee en dat was heel fijn. Mooi op tijd hebben we de bus weer geparkeerd en liepen we naar de start. Daar troffen we al meer klasgenootjes en langzaamaan waren alle kinderen bij elkaar. De route was deze keer weer prima te doen maar het verliep in de tweede helft behoorlijk chaotisch. Groepen liepen veel door elkaar, kinderen vielen en waren moe en warm. Dat laatste was ook echt zo. Op sommige stukken was het heel warm. Bijna op het laatst moest de groep veel wachten en daar maakte de cameraman van Oldambt.nu gebruik van. Hij vroeg papa en Geuko even uit de groep voor een interview. Super leuk!
Het was al met al behoorlijk pittig maar het is gelukt! Vooral Gijs had het nogal zwaar en om even bij te komen hebben we nog lekker een ijsje gehaald bij de Mac.
De tweede avond zit er op, we zijn op de helft. Morgen even weer back to business en heeft Geuko een afspraak in Haren voor het passen van zijn nekbrace. Na 4 maanden lijkt het nu toch goed te gaan? We zijn heel benieuwd.