6949 14 06 2022 02Het was vandaag weer oma dag, net als elke dinsdag komt oma de hele dag bij ons om te helpen in de zorg. Oma redt zich heel goed met de ochtend zorg en doet samen met papa de canulezorg.
Na het ontbijt ging Geuko zijn huiswerk maken en daarbij begeleid mama hem. Ook dat gaat het hele schooljaar al zo en gaat heel goed.
Na de lunch kon Geuko gelukkig weer lopend naar fysiotherapie want het was prima weer. Oma en papa gingen mee. Geuko had erg last van zijn nek en de therapeut heeft gekeken wat het zou kunnen zijn. Daar kregen we niet echt een antwoord op maar vervelend was het wel.
Ergotherapie hadden we vandaag afgezegd omdat op tijd gingen eten en ons klaar moesten maken voor de vierdaagse. Geuko had enorm veel zin om te gaan. We waren ruim op tijd bij de start. Het verzamelen van alle klasgenootjes verliep wat rommelig maar rond 17.40 uur konden we samen gaan starten. Het was erg druk en daar moeten wij nog best aan wennen. Het is geen overbodige luxe dat zowel papa en mama mee gingen want het is oppassen geblazen met alle stoepjes, losse tegels, off road door het rosarium, tenen en andere ledematen. Papa liep met Geuko zijn groep en mama verder vooraan met Gijs zijn groep. Zo kon mama ook mooi de route alvast vooruit checken en af en toe even seinen naar papa.
De route was verder prima te doen met de rolstoel. En de jongens hadden het naar hun zin.
Wij hebben de luxe om onze bus vlak bij de start/finish te mogen parkeren op de inrit van 1 van ons volgers op Facebook. Daar zijn we heel blij mee. Echt ideaal en super fijn dat het kan! We maken er dankbaar gebruik van komende avonden.
Even leek het er op dat er voor Geuko morgen géén verpleegkundige beschikbaar was maar last minute is er toch een vervanger geregeld! Dus morgen kan Geuko gewoon naar school en gaan we onze twee avond lopen!