6906 24 05 2022 01Vanmorgen was Geuko op tijd wakker en lag rustig te wachten op oma. Papa was alvast begonnen met de zorg en oma sloot aan om 08.00 uur. Oma hielp Geuko met ontbijten en daarna, net als elke dinsdag, huiswerk maken onder begeleiding van mama. Het was niet veel maar toch waren we de hele ochtend zoet. Tussendoor ging het weanen redelijk, 1x 10 minuten en daarna 1x 7 minuten. Na het opfrissen om naar fysiotherapie te gaan klaagde Geuko over pijn in zijn nek/schouder. Ook bij fysiotherapie had hij echt pijn, tot tranen aan toe. Zo sneu! Het lijkt er op dat zijn spieren weer behoorlijk tegen werken. Hij heeft meer last sinds zijn nieuwe kuipzitting. De fysiotherapeut heeft gekeken en gevoeld en daarna ook de ergotherapeut. We hopen dat het de spieren zijn en vooral geen gekke dingen met zijn wervels en groeistaven.
Morgen hebben we een afspraak in revalidatie centrum Hoogstraten Utrecht. We gaan daar kijken, samen met onze ctb arts en revalidatiearts, naar de mogelijkheden voor Geuko zijn verdere revalidatie. Vervolgens hebben we een afspraak in het WKZ voor een röntgenfoto van Geuko zijn rug en daarna zien we de orthopedisch chirurg om alles te bespreken.
Het wordt een lange dag maar gelukkig kan er een verpleegkundige mee! Opa bewaakt het thuisfront en blijft bij Gijs. We zullen morgen in de blog delen met jullie wat we kunnen en mogen delen.