Goed weekend 2Geuko ging vandaag twee keer naar school. Dat verliep heel goed. Het was niet zo warm vandaag maar hij kwam lekker zonder jas uit school. Gelukkig bleef het droog tot hij weer thuis kwam om 15.30 uur. Geuko moest vandaag een toets Natuur inhalen en scoorde een 7,5. Heel knap! Want veel tijd om hiervoor te leren had hij niet. Dit zijn gelukkig vakken die Geuko heeft interessant vindt dus dat maakt het iets makkelijker.
Op school werd veel gepraat over het schoolreisje, dat is namelijk maandag al! Geuko zegt er niet zo veel over maar we zien dat hij baalt. Qua timing komt het allemaal ook vreemd bij elkaar. Want door het schoolreisje gaat Geuko maandag niet naar school, woensdag moeten we de hele dag naar Utrecht en vrijdag is school dicht. Dat betekent dus voor volgende week; niet naar school maar thuiswerken.
Geuko gaf gisteren al aan dat zijn nieuwe kuipzitting te veel naar achter hangt. Alsof hij achterover zit. Dat gaf hem een minder actieve zit. Papa nam contact op met de specialist en papa zou papa niet zijn; hij kon het zelf even fixen! Met een kleine aanpassing kon papa de stoel net iets meer kantelen totdat het voor Geuko goed voelde.
Geuko kan op zo'n moment heel goed aangeven wat de bedoeling is. Dat heeft hij inmiddels ook wel geleerd maar maakt het voor ons ook makkelijker om hem te helpen.
We doen dit weekend rustig aan want komende week wordt al druk genoeg. We wensen jullie een goed weekend en tot maandag.