6896 10 05 2022 01Vanmorgen ging Geuko naar school! Huh, op donderdag? Jaha want i.v.m. een teamdag is er morgen geen verpleegkundige beschikbaar en hebben ze een dienst op donderdag ingevuld. We hebben aan juf gevraagd of Geuko i.p.v. vrijdag ook donderdag mag komen.
Dat was geen probleem. Echter wel alleen de ochtend want ‘s middags heeft Geuko fysiotherapie. Ook zei juf dat de klas om 11.00 uur ging gymen en dat Geuko dan wel naar huis kon gaan. Dat was allemaal prima geregeld.
Maar.... het leek Geuko wel leuk om even bij zijn klasgenoten te kijken hoe dat nou allemaal gaat, dat gymen. Dus in overleg met juf en de gymmeester mocht Geuko even mee. Maar wat bleek nou?! Het was hartstikke leuk! De meester betrok Geuko er direct bij, hij kon bijna met alles mee doen. De verpleegkundige die vandaag mee was kent Geuko heel goed en ook dankzij haar verliep dit moment goed. Ze hield Geuko in de gaten of het ook te confronterend voor hem was.
Maat ze zag alleen maar 1 grote glimlach.
Dus Geuko kwam niet om 11.00 uur naar huis maar gewoon om 12.00 uur.
Dit bewijst allemaal maar weer dat er soms maar kleine dingetjes aangepast kunnen worden. Zonder dat de hele les 'anders' moet. Onze school en vooral zijn klas en juffen zijn heel ruimdenkend en lijken het allemaal heel normaal te vinden om ervoor te zorgen dat Geuko ook erbij kan blijven.
Samen met papa en de verpleegkundige ging hij ‘s middags naar fysiotherapie. Morgen gaat Geuko dus niet naar school maar gaan we huiswerk maken thuis. Ook dan is er weer meer ruimte om te weanen. Dat lukte vandaag wel, maar na 10 minuten niet meer.