6895 09 05 2022 02Hallo allemaal, afgelopen vrijdag kwam Geuko weer terug uit Utrecht. Mama en Gijs haalden Geuko en papa op. Al met al heeft afgelopen week ons veel energie gekost. We hebben ons best gedaan om de jongens ook nog een paar leuke dagen te geven. Echt vakantie voor papa en mama is het eigenlijk nooit. De zorg gaat door, 24 uur per dag. Als we dan andere verhalen lezen van ouders die helemaal tot rust zijn gekomen, met vakantie gaan, tijd voor zich zelf hebben, dan hopen we dat ze goed beseffen dat dát niet vanzelfsprekend is.
Het weekend hebben we gebruikt om op te ruimen.. Natuurlijk vierden we ook moederdag zondag. Geuko had een mooie knutsel gemaakt en mama werd ‘s avonds uitgenodigd om te komen eten bij Restaurant Geuko. Het was een fijne zondag.
Vanmorgen was Geuko op tijd wakker, de verpleegkundige kon dus direct om 07.00 uur beginnen met Geuko klaar te maken voor school. Na twee weken was dat wel even wennen. Geuko had wél veel zin in school en uiteraard ook in het mooie weer van vandaag.
'Ik ga lekker zonder jas' en als hij daarna nog zegt 'Want dat is altijd zo'n gedoe' ... dan moeten we even slikken. Sommige kleine dingetjes maken hem zo blij!
Dus in de middag ging hij zonder jas en zelfs op blote voeten weer naar school.
Het ging op school heel goed! Juf is gelukkig altijd goed op de hoogte van Geuko zijn avontuur. Hij vertelt weinig op school maar juf weet genoeg. Dat scheelt enorm.
Op school ging Geuko ook weer weanen! Het doel voor komende periode is 2x 30minuten. Daar moeten we naar toe werken, het lukte 10 minuten vandaag. Het is ook allemaal weer wennen, naar school, beademingsinstellingen zijn anders én vandaag best wel warm ‘s middags.
Uit school speelde Geuko met zand, water en sinds een paar dagen voetbalt hij graag! Hij is er zo handig mee!
Morgen gaan we weer als van ouds thuis aan de slag met het huiswerk en de rest van de afspraken in de middag.