6892 05 05 2022 01Hallo lieve mensen,
Vandaag de laatste volle dag.
Het is wederom rustig op de afdeling en Geuko was al wakker. Geen sentec vannacht want ze zijn tevreden met de co2 ‘s nachts.
Alleen overdag is nog een puzzel. Na de ochtend verzorging en ontbijt komt de CTB verpleegkundige, pedagogisch medewerker, en de adem fysiotherapeut.
Terwijl de CTB verpleegkundige met mij de bestellijst door liep om wat zaken te wijzigen gingen de andere twee dames met Geuko aan de slag. Eerst wat oefeningen. Hij ging helemaal zelf zonder hulp diepe teugen maken. Dat is echt knap, maar deze oefeningen maken veel slijm los en misschien was gisteren toch wel een intensieve dag geweest. Wat ook kan zijn dat Geuko hier of elders wat heeft opgelopen.
Daarom wilde het weanen vandaag niet echt. 7 minuten, daarna gingen ze nog een stand omlaag met de druk maar dat werd te veel in 1 keer. Dan maar tegen het einde van de middag maar weer proberen. Na de lunch rustig aan gedaan met wat roblox spelen en voor we er erg in hadden was het alweer drie uur. Nog een keer maar weer proberen. Alweer niet gelukt, hoesten en uitzuigen. 4 minuten. Samen met de pedagogisch medewerker wilden ze naar de muziek kamer met een DJ set en allerlei andere instrumenten. Helaas door bevrijdingsdag alles dicht. De gameroom dan? Vol. Op een afstandje naar binnen gekeken naar al dat moois wat er staat. Dan maar terug naar de kamer. Een gesprek met de kinderarts volgt. Gewoon over het algemeen, vervolgens voor de laatste keer eten gaan halen bij het prinses Maxima centrum. We hadden dezelfde verpleging als gisteren en de studente mocht oefenen op Geuko met het uitzuigen. Na het avond ritueel gaat papa in het Ronald MC Donald zijn kamer poetsen en koffer pakken voor vertrek en morgen Geuko zijn spullen in pakken, nog wat gesprekken voeren en afspraken maken. Dan is het tijd om naar huis te gaan. Mama en Gijs halen Geuko en papa weer op. Over 2 weken zijn we hier weer voor hele belangrijke afspraak maar daar later meer over.
Tot morgen!!