6820 05 04 2022 01Oma had de schone taak om Geuko vanmorgen wakker te maken. Hij had een slechte nacht gehad (papa ook) maar uitslapen kon niet vandaag. Ook al was het 08.30 uur, meneer was nog erg duf. Oma heeft Geuko lekker opgefrist en daarna kwam papa helpen met de canule wissel en canule zorg. Ook het hoesten met de hoestmachine na het inhaleren doet (mag) oma niet zelf doen. Geuko nam snel een ontbijtje en ging daarna beginnen met zijn huiswerk. We hadden echter maar een half uurtje. Want om 10.30 uur moest Geuko naar de huisarts voor de tweede covid vaccinatie. Papa en oma gingen mee want thuis werd ondertussen de Sentec meter gebracht door een CTB medewerker van het UMCU, daarvoor bleef mama thuis. Komende nacht ligt Geuko aan een extra controle om te beademing onder de loep te nemen.

Bij de huisarts lag alles al klaar en verliep het heel vlot. De prik deed een beetje pijn maar verder was Geuko heel dapper. Gaf geen kik maar Geuko heeft wel vervelendere prikjes gehad.
Thuis konden we nog eventjes verder met het huiswerk en ging Geuko een paar minuten van de beademing af.
Na het lunchen gingen oma en Geuko niet lopen naar fysiotherapie, het regende en regende. Gelukkig hebben we een bus.
Bij therapie deed Geuko de gebruikelijke oefeningen en dat ging allemaal heel goed.
Helaas ging ergotherapie vandaag niet door maar dit gaf nog wel weer wat ruimte om toch nog het huiswerk af te maken. Op een paar opdrachten na lukte het. Ook besloten we om weer te gaan weanen en vergaten helemaal de timer. Na 7,5 minuut vroeg Geuko om de slang. Onwijs knap! Ondertussen had mama Geuko aangesloten op de Sentec meting om ook overdag een stukje mee te nemen voor de controle (ook tijdens het weanen). We zagen al wel direct dat zijn Co2 laag ligt. We zijn benieuwd hoe de meting komende nacht verloopt.