6819 04 04 2022 04Geuko ging zaterdag met papa en zijn verpleegkundige de stad in. Even langs onze vrienden van de markt zoals elke zaterdag.6818 04 04 2022 03 Ook gingen ze stiekem cadeautjes kopen voor mama! Toen Geuko thuis kwam wilde hij het zó graag geven aan mama, hij kon niet langer wachten. We vonden dat allemaal goed. Geuko had samen met papa en de verpleegkundige hele mooie decoraties uitgezocht voor op tafel, bloemetjes, kaarsjes, lekker geurtje! Wat een verwennerij al.
Zondag deden we het lekker rustig aan en vermaakten de jongens zich prima. We werden echter aan het einde van de middag opgeschrikt door een exploderende glaswand in de badkamer! Een enorme knal en de stukken glas vlogen zelfs door de woonkamer! We hebben geen idee hoe dit kon gebeuren. Papa en mama zijn alles voorzichtig gaan opruimen. Helaas behoorlijk wat schade aan het bad en de vloertegels.
Vanmorgen werd Geuko wakker van de verpleegkundige. Zo'n maandag ochtend is altijd de zwaarste van de week. Geuko had redelijk geslapen maar toch nog erg moe.
Op school mochten ze allemaal iets leuks en iets minder leuks vertellen over het weekend. Geuko vertelde over de gesprongen glaswand in de badkamer én over mama's verjaardag volgend weekend.
Op school ging alles goed maar die regen! Oh bah! We hebben Geuko beide keren naar school gebracht met de bus. Gelukkig hebben we een eigen parkeerplaats dichtbij het plein om zo min mogelijk nat te worden.
In de middag kwam Geuko zijn vriendinnetje mee naar huis en speelden ze tot ongeveer 17.00 uur. Toen werd ze opgehaald en gingen wij lekker eten.
Morgen wordt weer een drukke dag, Geuko krijgt o.a. zijn 2e Covid vaccinatie, maar... oma komt gelukkig ook weer.