6815 01 04 2022 01Over het algemeen gaan de nachten steeds beter. Geuko wordt hooguit 2 of 3 keer nog wakker. Er zijn nog wel steeds nachten dat de alarmen ons onnodig wakker maken.
Het omrollen gaat beter, de littekens genezen mooi, nauwelijks nog pijn (alleen gevoelige huid) en Geuko krijgt meer het vertrouwen terug in zijn lichaam. Dit alles zorgt er voor dat de nachten rustiger zijn.
Geuko ging vandaag naar school. Er werden veel 1 april grapjes gemaakt, beetje te veel, begrepen we van Geuko. De klas werd er helemaal druk en onrustig van.
In de middag heeft Geuko stiekem een (speelgoed) salamandertje op juf haar bureau gelegd. Juf had eerst niks door maar schrok zich daarna een hoedje. Gelukkig vond juf het uiteindelijk wel grappig en Geuko ook!
De Natuur Toets ging heel goed, hij kreeg een 8.0! Toen ze ‘s middags een filmpje gingen kijken stelde de verpleegkundige voor om even te gaan weanen. Oei, dat vond Geuko spannend! Maar toch vond hij het goed en dat lukte 'gewoon' 2x 2 minuten! Het was een enorme drempel om op school te weanen. Maar wellicht is het nu minder spannend. Onwijs tof van de verpleegkundige, de klik was vanaf dag 1 al heel goed en zij krijgt bijna alles voor elkaar bij Geuko. Zo fijn! We wensen jullie een goed weekend!