6814 31 03 2022 02Geuko werd vanmorgen op tijd wakker, papa maakte hem klaar voor het ontbijt en mama ging daarna Geuko op weg helpen met zijn huiswerk. Geuko maakte veel zelfstandig zodat mama even aan de slag kon met de bestellingen. Er was gisteren zoveel gekomen, de kasten moesten eerst opgeruimd worden. Ook is het weer bijna een nieuw kwartaal dus dat betekend hier ook gelijk de wissel van de beademingsslangen, waterpot enz.
Geuko zag dat het inmiddels was gaan sneeuwen. Hij is er dol op! Helaas was er bij ons alleen natte sneeuw en bleef het in het begin van de middag eventjes liggen. Het stelde weinig voor.
Papa ging direct na de lunch weg voor een vergadering en kwam iets voor 14.00 uur Geuko ophalen om naar fysiotherapie te gaan. Daar heeft Geuko geoefend om zelf te draaien en zijn arm mee te bewegen. Dat ging best goed!
Rond 17.00 uur mochten we met z'n allen naar school komen voor de afsluiting van het Landen Project. Er was een speurtocht door alle klassen, in lokalen konden de thema's bekijken en wat de kinderen daarmee hadden gedaan/ geknutseld enz. De jongens vonden het super leuk om dat aan ons te laten zien. Ook al was het nog best druk, het is wel fijn dat dit weer allemaal mag. Vooral Gijs liet vol trots zijn klas zien en hielp Geuko met alles.
Ook het weanen is vandaag weer gelukt, ‘s morgens 4 minuten en ‘s middags 7 minuten! Kanjer! Morgen is het al weer vrijdag en mag Geuko weer naar school!