6811 30 03 2022 02We hebben weer een drukke dag achter de rug. Geuko sliep redelijk en ging vanmorgen weer naar school. Morgen wordt het Landen Project afgesloten. Geuko vond dit erg leuk. Hij kreeg voor de middag nog een werkje mee naar huis. Morgenavond is er een afsluiting van het project (ook voor de ouders) op school en mogen de kinderen laten zien waaraan ze hebben gewerkt. Geuko zijn kunstwerk hoort daar natuurlijk ook tussen, maar het is af! Op school ging alles goed met Geuko.
Na de lunch liepen papa en Geuko naar fysiotherapie. Daar deed Geuko ook weer zijn stinkende best.
Afgelopen dagen hebben wij weer onze bestellingen gedaan voor Geuko zijn medische benodigdheden. We maken daar vaak grapjes over. Wij hebben zoveel verschillende afdelingen. Afdeling voorraad beheer. Afdeling inkoop en bestellingen, enz. Maar als je eens ziet hoeveel spullen wij nodig hebben voor ongeveer 4 a 5 weken... dan schrik je best wel. Althans..  wij weten niet beter en maken er maar grapjes over. Misschien is dat ook maar beter.
De postorderbedrijven belden 1 voor 1 aan en brachten alle bestelde spullen. Ook zij kennen Geuko inmiddels al wel en lezen immers ook op de dozen dat het Medische Artikelen betreft.
Onze kasten zijn weer gevuld en dat geeft ook wel weer een veilig gevoel. Genoeg op voorraad.