6806 24 03 2022 04Ons weekend verliep goed en rustig. De zitting in de stoel is niet naar wens maar we hebben ons ermee gered. Geen pijn klachten gelukkig. Zondag hebben beide jongens lekker uitgeslapen en hadden we geen last van de zomertijd.
Vanmorgen maakte de verpleegkundige Geuko wakker. Ze was vandaag voor het laatst en gaat een ander avontuur aan. Omdat ze niet heel vaak bij ons geweest is, hielp papa even weer mee in de ochtendzorg. Na een vlug ontbijtje ging Geuko weer naar school. Nog een beetje duf, dat wel. Zijn juf was weer terug van een weekje ziek zijn en er is in de ochtend hard gewerkt. ‘s Middags is er weer gewerkt aan hun project Spanje. Het ging allemaal heel goed en Geuko had het naar zijn zin.
We namen afscheid van de verpleegkundige en Geuko ging gamen. Over zijn iPad gesproken; er zit alweer een nieuwe accu in, want de andere bleek ook een mankement te hebben. Hopelijk is het dan nu eindelijk wél goed!
Morgen komt oma ons weer een dagje helpen en gaan we samen met de ergotherapeut en een zit specialist om de zitting onder de loep te nemen.