6799 23 03 2022 02Vanmorgen ging Geuko weer naar school. Hij was nog wat moe maar dat zou zo maar eens kunnen komen doordat hij weer een paar keer wakker was afgelopen nacht. Door ziekte bij de vaste juf was er vandaag weer een andere juf dan maandag. Op zich niet zo erg maar de ochtend verliep wel anders dan normaal.

Papa en mama waren ondertussen even naar de Intratuin geweest voor aardbeiplantjes. Die wilde Geuko graag hebben, vorig jaar waren we te laat. We hebben de plantjes in bakken op Geuko zijn hoogte opgehangen, zodat hij ze zelf water kan geven en in de gaten kan houden.
‘s Middags kwam opa weer bij ons! Geuko wilde graag dat opa mee ging naar fysiotherapie. Omdat het weer zo mooi was, gingen ze samen lopend (papa, opa en Geuko).
Bij de fysiotherapie ging het goed, op wat gemopper na.
Thuis had mama de tuin set klaar gezet en gingen we samen thee drinken, lekkers erbij en wilde Geuko graag gamen met opa. Dus dat deden ze. Lekker in de zon, opa bleef bij de jongens, papa kon een beetje in de tuin bezig en mama maakte ondertussen, Geuko zijn favoriet, verse lasagne. Het was een fijne namiddag thuis samen.