6621 26 01 2022 02Geuko ging vandaag niet naar school, maar gelukkig was de verpleegkundige er wel en bleef bij ons thuis. Geuko had nog een beetje huiswerk liggen en ging daarmee aan de slag na het ontbijt.

Omdat Geuko volgende week in Utrecht is, kwam opa ook deze woensdag bij ons. We hebben net onze lunch op en opa maakte Geuko verder klaar voor fysiotherapie.
Er lag een cadeautje voor Geuko klaar van al zijn therapeuten. Met o.a. een spelletje om in het ziekenhuis te doen. Ontzettend lief van het team.
Na fysiotherapie kwam Geuko thuis en stond er een groot pakket op hem te wachten. Iemand uit Delfzijl die Geuko volgt stuurde hem een enorme aap-ballon. Wat een leuke verrassing.
De rest van de middag werd er vooral Roblox gespeeld en aan het einde van de middag een potje Lama (kaartspel). Zo zijn we de middag samen met opa weer gezellig doorgekomen.

Op dit moment is er nog geen slaapplek geregeld voor papa en mama tijdens de opname in Utrecht. Het Ronald Mcdonald huis heeft zo zijn eigen regel dat er geen reserveringen gemaakt kunnen worden. Ouders kunnen a la minuut verblijven op basis van beschikbaarheid. Is er een kamer op moment van opname, heb je mazzel, is alles vol, heb je pech.
Deze regel kennen we van de andere huizen waar wij al eens verbleven.
Toch hebben we de maatschappelijk werker van het WKZ benaderd om te kijken of ze wél iets kan regelen voor ons. Zeker de eerste nachten willen we dichtbij Geuko blijven en nachtjes doorbrengen in de bus lijkt ons niet ideaal.....