6606 11 01 2022 01Vandaag geen verpleegkundige maar mantelzorg van oma! Geuko had prima geslapen en tijdens de ochtendzorg namen Geuko en oma even de week door. Na het ontbijt konden mama en Geuko weer als van ouds beginnen aan het huiswerk. Juf had weer een lange lijst met taken gemaakt en Geuko maakte alles af. Het weanen tussendoor lukte niet. Geuko baalde maar... volgende keer beter.
Na het lunchen maakte oma Geuko klaar voor therapie en vertrokken ze lopend naar de praktijk. Daar deed Geuko goed zijn best en vloog de tijd om. Thuis ook weer ergotherapie vandaag en zo was de dinsdag weer compleet. Op zo'n dag waarderen wij de hulp van oma enorm. Een extra handje voor de zorg, het huishouden en voor Gijs.
Vandaag werden wij gebeld door het WKZ. De operatie aan Geuko zijn scoliose komt ineens erg dichtbij. Hij staat op de urgentie lijst maar zo vlot hadden we niet op gerekend. We waren ook echt een beetje van slag, Geuko ook. Alle rateltjes begonnen gelijk te draaien en er zijn nog veel vragen en zaken die regelt moeten worden. Komende blogs zullen we daar over meer gaan vertellen en ook hoe wij er naar toe werken/leven.