6602 03 01 2022 01Deze blog beginnen met de beste wensen voor al onze lezers.

Onze jaarwisseling was heel gezellig. We waren thuis met z'n 4tjes. We hadden lekkere snacks, bubbelfris om mee te proosten en kindervuurwerk. Dat staken we af toen het echt donker was.
De jongens mochten opblijven, zolang als lukte. Ze waren er beide van overtuigd dat ze het wel tot 0.00 uur zouden redden.
Dat lukte! En maar goed ook dat ze nog wakker waren om 0.00 uur want er wel heel veel vuurwerk afgestoken. Mooi om te zien. Geuko genoot er van.
Het eerste weekend van 2022 verliep rustig. Zondag was er een verpleegkundige voor Geuko. Gelukkig vandaag (maandag) ook, twee zelfs. Geuko sliep een beetje uit en hij werd vrolijk gewekt. Het was meteen goed. De verpleegkundige kent Geuko zo goed.. ze is al bij ons sinds het begin. Omdat een nieuw kwartaal gestart is, waren er een paar extra taken te doen. Beademingsslangen verwisselen, slangen van de hoestmachine, opvangpotten, filters.. enz enz. Ook werd de canule wissel (weer) gedaan ivm het aftoetsen van de nieuwe verpleegkundige.
Aan het einde van de ochtend was er nog tijd voor een spelletje op de Wii. Beide verpleegkundigen deden mee en Geuko genoot vollop. Tot dat....... hij niet ging winnen! Oei de verpleegkundige was beter dan Geuko. Ze komt deze week nog weer dan zal de strijd opnieuw opbarsten.
Smiddags besloten we lekker een eind door Winschoten te wandelen. De zon kwam er door en dan moet je toch echt even lekker naar buiten.
We hebben vernomen dat de basisscholen weer open mogen volgende week en dat is voor de kinderen natuurlijk heel fijn. Ook direct weer de spanning en twijfels bij ons uiteraard. Ons voornaamste doel is nu eerst dat Geuko zijn vaccinatie krijgt deze week. Morgen belt de GGD terug. Die is namelijk aan het regelen dat de huisarts bij ons thuis komt om Geuko te prikken.....