6584 08 12 2021 01Dinsdag ochtend kwam oma weer bij ons en maakte Geuko, nadat hij een beetje had uitgeslapen, wakker. Na het ontbijt  ging mama met Geuko aan de slag met het huiswerk. Dat ging allemaal voorspoedig. Het weanen lukte niet zo goed. Helaas, maar is niet erg. Volgende keer weer beter.
‘s Middags wat het weer tijd voor therapie. Eerst fysiotherapie en daarna ergotherapie.  Ook daar ging het allemaal goed. Dinsdagavond werd Gijs ineens ziek en daar schrokken we allemaal een beetje van. Buikgriep ging al aardig rond op school en helaas moest Gijs er ook aan geloven. We hadden een kort nachtje en Geuko ging vanmorgen gewoon naar school, Gijs bleef thuis. Op school ging het goed. Alles ging vandaag anders dan anders en Geuko was bezorgd. Bezorgd om zijn broertje en onrustig om ook ziek te worden. Vooralsnog gaat het goed en gaat het met Gijs weer de goede kant op.
Morgen staat er een verpleegkundige geroosterd bij ons i.p.v. vrijdag. Helaas betekend dat, dat hij vrijdag niet naar school kan en zowel donderdag als vrijdag thuiswerkt.