6583 06 12 2021 01Afgelopen zaterdag vierden we pakjesavond. We werden ‘s middags eerst al verrast door pietjes van Oldambt Actief met twee zakken vol met cadeautjes en lekkers.
Later op de middag zagen de jongens ineens nog een zak staan achter thuis. Nog meer cadeautjes. Het was een hele gezellige dag. Zondag konden de jongens met al hun nieuwe speelgoed spelen en de dag vloog voorbij.
Vanmorgen mochten de kinderen tussen 08.30 en 09.30 uur op school komen. Een beetje rustig aan dus... dat beviel Geuko prima. De verpleegkundige was er wel gewoon om 07.00 uur dus wij waren wel op tijd. Op school ging het ‘s morgens goed en ‘s middags was er weer wat onenigheid in de klas. Geuko baalt daar van en mama besloot toch even te bellen met juf. Het is ontzettend fijn om even te praten over eigenlijk best wel een moeilijke nieuwe fase, ruzie en/of treiteren. Het wordt gelukkig allemaal goed in de gaten gehouden.
Uit school ‘s middags ging een klasgenootje mee met Geuko. Helemaal in zijn nopjes reedt hij samen met haar naar ons huis. Geuko keek er stiekem het hele weekend al naar uit. Ze gingen samen spelen met de cadeautjes en daarna uiteraard ook nog Roblox. Hij had het zo naar zijn zin. Ontzettend mooi om die glimoogjes te zien.