6582 03 12 2021 01Donderdag was weer een thuiswerk dag voor Geuko. Het ging allemaal voorspoedig. Tussendoor lukte het Geuko ook nog om 15 minuten (aan 1 stuk) volledig zelf te ademen. Heel knap!
‘s Middags gingen papa en Geuko naar fysiotherapie en daarna nog even door om de laatste dingetjes voor pakjesavond te regelen. Geuko mocht Sinterklaas een beetje zelf helpen.
Vrijdagochtend ging Geuko weer naar school. Er was een verpleegkundige die we al weken niet gezien hadden. Dat is best vervelend soms omdat er ‘s morgens weinig tijd is om een aantal zaken (of nieuwtjes) die van belang zijn, door te nemen. Zowel voor Geuko als de verpleegkundige niet leuk. Maar, Geuko was op tijd op school en daar ging het goed. Helaas was er wel ruzie en gemopper in de klas waar Geuko ook bij betrokken was. Ook dat is een leer proces maar Geuko kwam chagrijnig uit school. Ruzie hoort er bij als je in groep 5 zit maar een kind moet natuurlijk wel enigszins rekening houden met Geuko zijn beperkingen en absoluut van zijn rolstoel  (besturing) afblijven. Gelukkig is juf op de hoogte en heeft Geuko natuurlijk een verpleegkundige in de buurt voor zijn eigen toezicht.
In de middag ging het een stuk gezelliger en hebben we, i.v.m. de kou, Geuko maar met de bus opgehaald.
Het Sinterklaas weekend is begonnen en we zullen in spanning afwachten of de Sint ook bij ons langs komt. We wensen jullie fijne dagen en tot maandag.