6577 30 11 2021 01Geuko had een goede nacht en oma maakte hem wakker nadat hij zelfs een beetje uit kon slapen. Samen met papa is ook gelijk de canule wissel gedaan. Oma redt zich met de ochtendzorg en ondertussen wordt er aan 1 stuk door gekletst. De hele week wordt besproken. Snel ontbijten en aan de slag met het huiswerk. Halverwege stelde Geuko voor om te gaan weanen (trainen zonder beademing, zelf ademen). 'Een half uur lukt denk ik wel' zei Geuko. Pardon?! Hoe stom het ook klinkt, we hadden daar geen tijd meer voor. Omdat Geuko nu alleen 'kan' weanen tijdens Roblox spelen gaat dat van zijn huiswerk tijd af. Aan de ene kant goed dat hij zelf aangeeft om te gaan weanen (dat is een mega stap) aan de andere kant is het afmaken van zijn huiswerk ook van belang. Het lukte 2x 10 minuten en dat is voor nu ook super knap en weer een nieuw record.
Na de lunch gingen oma en Geuko lopend naar fysiotherapie. Het was net eventjes droog buiten gelukkig. Geuko heeft zo goed zijn best gedaan en heeft weer een record verbroken: hij zat 10 MINUTEN zelfstandig. Zonder nekbrace dus hij kon zijn hoofd zelf omhoog houden. TIEN MINUTEN!! Ondertussen keek hij een filmpje op YouTube. Daarna ging Geuko nog even aan de wandel in zijn loophulp en nam zijn alpaca’s gezellig mee.
Net als elke dinsdag kwam de ergotherapeut ook nog langs en daarmee was de dinsdag weer vol, druk maar het ging allemaal heel goed.
Morgen komt, als het goed is, Sinterklaas op school en daar hebben beide jongens veel zin in!