6575 26 11 2021 02Donderdag werkte Geuko thuis aan zijn schoolwerk samen met mama. We bedachten ons toen hoe het zou zijn om alle dagen weer thuis te zitten, online les, thuisonderwijs..... pfff Geuko gaat liever naar school. Toen dachten we, mocht het zo zijn dat school dicht moet, kunnen wij ons wel prima redden met onze thuis-werk-ervaring.
Een meisje uit Geuko zijn klas moest een corona test doen en gelukkig berichtte haar moeder al vrij snel dat het vals alarm was. Zo fijn dat zelfs ouders meedenken, ons even informeren en weten dat wij het allemaal heel spannend vinden.
Geuko ging ‘s middags met papa naar fysiotherapie en aan het begin van de avond hebben we hem lekker gedouched en zijn haren geknipt. Dat was ook hard nodig.
Vanmorgen was Geuko al wakker voordat de verpleegkundige er was. Deze verpleegkundige is de snelste van allemaal dus alles was ruim om tijd klaar, ze denkt ook aan alles, onwijs relaxed voor ons en konden we in alle rust naar school. Op school ging alles goed. In de ochtend is er hard gewerkt en in de middag vooral gezellig. Helaas wel weer een jongetje uit Geuko zijn klas van school gehaald i.v.m. corona klachten in het gezin.
We hebben uiteraard vernomen van de nieuwe maatregelen en zijn aan de ene kant heel blij voor Geuko dat school open blijft. Voor als nog. Het wordt voor ons echter wel moeilijker en moeilijker. Wat is het moment om hem thuis te houden? Komt dat moment? Gaan we Geuko straks ook 2x per week testen uit voorzorg? Allemaal vragen waar we rustig over na moeten denken en ook waar we waarschijnlijk geen antwoord op hebben.
Ondanks alle maatregelen wensen we jullie wel een goed weekend, blijft fit en tot maandag.