6563 19 11 2021 01Vanmorgen werd Geuko wakker gemaakt door de verpleegkundige. Hij had een beetje moeite met wakker worden maar al snel kwamen de praatjes. Hij had het goed naar z'n zin met de verpleegkundige. Ze zijn allemaal verschillend, de verpleegkundigen, en Geuko heeft met allemaal een eigen klik. De 1 kletst liever over dit en met de ander liever over dat.
Op school ging het ook goed! De toets van aardrijkskunde was 'easy' zei Geuko. Juf heeft het meteen na kunnen kijken, Geuko scoorde een 9! Super goed! De kinderen in de klas waren in de middag onrustig en er was ook wat geruzie in de klas, dat merkten we ook goed aan Geuko toen hij uit school kwam ‘s middags. Beetje stilletjes en chagrijnig. Mama wilde nog even gaan kijken bij de kerst spulletjes in de Intratuin maar Geuko had écht geen zin meer. Met zijn iPad, cola en wat chips ging het even later wel weer.
Om ons heen lopen de corona besmettingen weer erg op. Ook meerdere scholen in onze omgeving zijn dicht of worden groepen naar huis gestuurd. Vanuit onze school hebben we nog geen nieuws, wel dat er voorbereidingen worden getroffen voor het thuisonderwijs. Geuko gaat vooralsnog gewoon naar school en we vragen onze verpleegkundigen extra op te letten dat men 1,5m afstand houdt bij Geuko, hoe de gezondheid is in de klas en vooral ook hoe school daarmee om gaat. Blijft spannend maar we hopen Geuko zo lang mogelijk naar school te kunnen sturen.
De jongens hebben vanavond hun schoen gezet. Nu maar hopen dat Sinterklaas hun heeft gehoord. Fijn weekend allemaal en tot maandag.