6558 15 11 2021 01Vanmorgen even voor 06.00 uur werden papa en mama wakker gebeld. We zagen het nummer van de kinderthuiszorg in beeld. We wisten direct al wel hoe laat het was.... de verpleegkundige had zich ziek gemeld er werd rond gebeld voor een vervanger maar dat is op zo'n kort termijn natuurlijk erg lastig. Wat baalden we, daar ging onze planning maar.... voornamelijk om het aan Geuko te vertellen want die jongen gaat heel graag naar school.
Papa maakte hem wakker en er kwamen dikke tranen bij Geuko. Na het ontbijt zijn we aan de slag gegaan met online lessen die juf had open gezet voor Geuko. We hoopten op een telefoontje dat er wellicht een verpleegkundige in de middag kon komen maar helaas.
Mama heeft de rest van het schoolwerk opgehaald bij juf.
Na de lunch ging Geuko mee boodschappen doen voor komende week en dat was ook wel weer eens gezellig. Hij had weer eens zin aan stampot andijvie. Dus dan doen we dat.
We hebben ons uiteindelijk gered vandaag maar het was ontzettend sneu voor Geuko en weer dat confronterend gevoel voor papa en mama. Dat onze jongen niet zonder een bekwaam en geschoold persoon naar school kan.