6502 14 10 2021 03Op donderdag werkt Geuko altijd thuis aan zijn schoolwerk onder leiding van mama en mama wordt daarbij geholpen door juf. Zelfs na wat onduidelijkheid over Aardrijkskunde en Natuur was alles na een whatsappje helemaal duidelijk en is het thuisonderwijs weer gelukt vandaag.
Papa ging in de middag met Geuko aan de slag bij fysiotherapie. Er is een krachtmeting/ krachttraining gedaan. De resultaten hiervan horen wij nog. Geuko deed in ieder geval goed zijn best.
Morgen gaat Geuko weer naar school en heeft hij oa toneel met de klas. Best spannend! Helaas mogen er geen ouders komen kijken. Wát hadden wij graag even gespiekt. Geuko speelt de bodyguard van 1 van de meiden. Hij heeft het liedje geoefend maar zingen hoeft voor hem niet zo.

We werden vandaag gebeld door het WKZ... de opname is verplaatst van zondag naar maandag ivm toenemende drukte op de afdeling. Balen! Want op zondag naar Utrecht rijden is natuurlijk prettiger dan op maandag. Maar we zijn een beetje bang voor dat alles afgezegd gaat worden, voorgevoel. Dus we wachten af en duimen....