6494 13 10 2021 02Geuko kon niet wachten om naar school te gaan. Er was vandaag feest. Zijn juf is 25 jaar juf en dat werd gevierd vanmorgen. Een taarten workshop! En omdat het een beetje krap was met de rolstoel in de winkel in Stadskanaal, kwam het team naar school toe. Juf wilde immers graag dat alle kinderen erbij waren dus Geuko ook.
Het was een geslaagde ochtend, vol met plezier en lekker smullen.
Met een trotse glimlach én een grote taartdoos kwam hij uit school. We waren een beetje laat dus we waren nog maar net thuis en opa kwam er ook al aan. Geuko showde eerst zijn mooie taart en daarna zijn rolstoel. Want dat had opa ook nog niet gezien.
Er moest ook weer getraind worden en opa mocht weer mee. Geuko vindt het heel fijn dat opa (en op dinsdag oma) mee gaat naar fysiotherapie. Zo doet hij nét even extra zijn best.
Thuis was er nog tijd om te spelen en te gamen.

Vandaag hebben we weer contact gehad met de afdeling waar Geuko wordt opgenomen as zondag! Eindelijk een beetje meer details en antwoorden op onze vragen. We kunnen nu echt gaan voorbereiden en inpakken. Mocht het onverhoopt toch nog erg druk worden ineens op de afdeling kán het zo zijn dat ze afbellen, en dat kan zelfs nog zondagochtend... daar moeten we mee dealen en zijn we voor gewaarschuwd. Omdat álle spullen van Groningen omgeruild moeten worden in Utrecht hebben we behoorlijk wat in te pakken (alle machines en de tassen daarvan, medische spullen enz) voor te bereiden dus daar gaan er hoe dan ook wel mee beginnen.