6489 08 10 2021 01Donderdag was Geuko thuis. Niet vrij want er lag een stapel huiswerk klaar voor hem. Samen met mama ging hij ermee aan de slag. Hij ging overal super vlot door dus we waren ook op tijd weer klaar. ‘s Middags weer naar fysiotherapie geweest met papa en ‘s avonds was het heel gezellig thuis want opa kwam eten.
Vrijdag:
Geuko keek al erg uit naar vanmiddag. Dan kwamen de specialisten van RSR weer met zijn rolstoel.
Geuko ging ‘s morgens eerst naar school en bleef in de middag thuis. Om 13.00 uur werd de nieuwe verpleegkundige afgetoetst zodat ze officieel ook alleen met Geuko mag zijn, daarin is ze geslaagd.
Om 14.00 uur was het eindelijk zo ver. Na een paar kleine aanpassingen (het was nog even spannend) mocht Geuko voor de eerste keer rijden in zijn nieuwe rolstoel. De specialisten vertelden Geuko nog over de verschillende snelheden en extra opties maar Geuko ging al.... alsof hij nooit anders deed reedt hij zo het huis uit en zette de stoel op volle snelheid op onze inrit. We stonden met z'n allen te kijken (papa, mama, twee specialisten en twee verpleegkundigen) en allemaal kippenvel en natte ogen bij het zien van zijn blije snoetje. Hij wist niet hoe gek hij moest doen van blijdschap.
Geuko zit veel beter, de stoel is veel stabieler, schud niet meer heen en weer, kan sneller (!) en wat ook heel fijn is, sociaal gezien, Geuko zit nu op ooghoogte van zijn leeftijd genootjes. Niet als een koning op zijn troon maar nu op normale hoogte.
Papa en Geuko gingen nog een stukje wandelen om de stoel even lekker uit te proberen. Stoepje op en af. Alles gaat zo veel makkelijker. Geuko wilde niet eens naar het station, hij wilde naar z'n vriend om de rolstoel te laten zien. Trotste pauw. Maar goed ook dat hij even langs T ging want in de middag had de klas de toets terug gekregen en T had Geuko zijn toets mee genomen om af te geven. Geuko had maar liefst een 9,5 op zijn Natuur toets!!!
Allemaal fijne dingen vandaag zodat we deze week mooi kunnen afsluiten samen. Goed weekend allemaal.