6488 05 10 2021 04Geuko werd vanmorgen op tijd wakker, nog voordat oma er was. Papa was alvast begonnen met de zorg en oma nam het over. Na het ontbijt konden mama en Geuko op tijd beginnen aan het huiswerk. We waren daarom ook op tijd klaar en zo had Geuko nog even de tijd om te rovbloxen voor de lunch aan. Oma maakte Geuko daarna klaar om naar fysiotherapie te gaan. Het weer was nog prima dus ze gingen lopend. Met z'n tweetjes, die redden zich prima. Even langs de treinen en ook nog kastanjes gevonden onderweg. Bij fysiotherapie heeft Geuko een stuk gelopen in zijn loophulp en nog andere oefeningen staand. Het ging weer heel goed. Geuko wist dat zijn therapeut jarig was dus hij had bedacht een cadeautje mee te nemen.
Na fysiotherapie heeft Geuko altijd ergotherapie. Direct aansluitend maar dan thuis. Als oma en Geuko terug lopen redden ze dat net qua tijd.
Geuko heeft met de therapeut weer piepkleine figuurtjes gemaakt. Helemaal zelf en vooral met beide handen.
Vlak voordat de therapeut naar huis ging kwam er nog een mooi berichtje binnen over de electrische rolstoel! Daar later meer over.
Morgen hebben de juffen en meesters een studie dag en dat betekend dat de jongens lekker vrij zijn. We maken van de gelegenheid gebruik en hebben een inwerkdienst gepland met de nieuwe verpleegkundige. Omdat het de eerste week van het nieuwe kwartaal is zijn er allemaal extra taken te doen qua voorraad, medische supplies checken en vervangen enz.. Dus dat komt nu allemaal goed uit