6468 23 09 2021 03Geuko is gisteravond lekker gaan slapen. Hij was in de nacht wel regelmatig wakker en wilde even draaien of anders liggen. Als Geuko zich niet goed voelt slapen wij heel licht. Dus voor ons was het ook een gebroken nacht.
Vanmorgen was Geuko op tijd wakker en kon papa hem in alle rust klaar maken voor de dag. We zijn gewoon aan de slag gegaan met het huiswerk. Geuko voelde zich prima.
Na de lunch ging hij ook gewoon naar fysiotherapie. Het was wel een bijzondere therapie deze keer want al zijn therapeuten waren er. Er werd uitleg gegeven door de therapeut die mee is geweest naar Amerika over de electro stimulatie tijdens het lopen en tijdens de oefeningen met staan-zitten. Geuko deed heel goed mee. Hij kreeg op het eind wel weer wat last van zijn knieën. Waarschijnlijk heeft het pijn van gisteren toch wel te maken met de spieren of belasting daarvan. Verder gelukkig later geen hinder. Er werd tot slot nog een spelletjes kaarten gespeeld. Dat klinkt misschien gek, dat is toch geen fysiotherapie?! Nou dat is het wel degelijk. Geuko kan met zijn rechterhand de kaarten in een waaier vast houden. Met links pakt hij de nieuwe kaart of legt hij het op. Dit kon hij eerder niet en wordt er steeds beter en handiger in!
Aan het eind van de middag belde 1 van Geuko zijn juffen nog om te vragen hoe het gaat. Ontzettend lief, want ze waren toch best bezorgd nadat Geuko gisteren huilend vertrok. Toen mama vroeg of hij weer naar school gaat morgen: "Ja tuurlijk! Waarom niet?!" Nou er moet ook wel écht iets zijn dat Geuko niét naar school wil.
We kregen op de valreep ook nog een heel leuk bericht van onze ergotherapeut: volgende week dinsdag wordt de nieuwe rolstoel afgeleverd!!!! We zijn reuze benieuwd!