6465 21 09 2021 03Gelukkig had Geuko een goede nacht en werd hij wakker vlak nadat oma er aan kwam. Hij leek een stuk vrolijker dan gisteren, of zou dat door oma komen?
Geuko wilde graag douchen en dat vond oma goed. Het is altijd een hele onderneming dus zo vaak douchen we niet omdat er geen tijd voor is. Vandaag was Geuko thuis met huiswerk en maakten we dus eerst tijd voor een lekkere douche.
Na het ontbijt maar wel snel aan het werk en gelukkig ging alles heel vlot. Geuko kon zich goed concentreren en net voor de lunch waren we klaar.
Net als anders op dinsdag had Geuko eerst fysiotherapie en daarna ergotherapie. Een middag vullend programma. Oma deed na de lunch samen met papa de canule wissel en maakte Geuko daarna klaar voor fysiotherapie. Het weer was goed dus ze gingen lopend. Dat is ongeveer 20 minuten lopen. Geuko had een flinke training. Hij ging in zijn loophulp. Liep op eigen kracht een parcour en deed de 1 na de andere opdracht met pionnen en ballen. Ontzettend knap en wat een energie had Geuko.
Toen Geuko net thuis was, kwam de ergotherapeut er ook aan. Zij ging aan de slag met de handen. Ondertussen bespraken we een aantal lopende zaken (o.a. rolstoel enz.).
Oma ging rond 17.00 uur weer naar huis en Geuko begon meer en meer te hoesten en had last van slijm. We besloten te gaan inhaleren en een hoestsessie te houden. Hij kreeg het even heel benauwd en raakt dan snel in paniek. Niet leuk! Gelukkig waren papa en mama paraat en was het zo weer klaar. Geuko was moe, maar nu had hij daar echt een goede reden voor. Hij deed onwijs zijn best, het was een goede dag.