6456 14 09 2021 03Geuko ging gisteravond op tijd slapen want hij was moe. Helaas toch nog 2x wakker in de nacht. Vanmorgen was Geuko ook nog erg moe. Dat was ook goed aan hem te zien. Nou hebben we dat wel vaker op maandag maar... wij vonden hem er anders moe uit zien wat direct onrust oproept.
Geuko ging gewoon naar school maar kwam zonder glimlach naar huis in de pauze. 'Ik ben gewoon moe jah' zei hij toen we voor ongeveer de 20ste keer vroegen of alles goed ging. Wat ons weer doet beseffen dat we te vaak vragen aan Geuko hoe het gaat...
In de pauze thuis moesten we een keer extra hoesten en inhaleren. Daardoor kwam Geuko iets later op school. In de middag leek het wat beter te gaan. Maar goed ook want Geuko had zijn eerste toets! Van Geschiedenis, gelukkig hadden we het goed voorbereid en Geuko zei dat het een 'makkie' was.
Hij kwam een stuk vrolijker uit school en liep samen met zijn (jarige) vriendje mee naar huis.
Thuis ging hij lekker robloxen en vooral geen gezeur en gevraag van zijn bezorgde ouders was het beste.
Wij kennen Geuko zo goed, we zien direct als er meer is dan 'gewoon moe'. Dus wij staan weer op scherp. Geuko vindt dat waarschijnlijk overdreven en 'gezeur'. Wij weten wel beter. Duimen op een goede nacht waarin Geuko lekker kan uitrusten.