6455 14 09 2021 02We hadden een onrustige nacht met een lage saturatie die net tegen de grens aan zat. Je gaat dan 'slapen' met 1 oog dicht en beide oren open.
In de ochtend was oma eerder bij ons dan Geuko wakker was. Maar dat duurde maar even want Geuko had al snel in de gaten dat oma er was.
We namen de tijd om rustig wakker worden. Geuko werd gewassen en oma had lekkere olie mee genomen voor zijn droge huid op zijn armen en benen. Stiekem genoot Geuko daar wel van. Na het ontbijt maar snel aan het thuisonderwijs begonnen. Geuko was iets minder geconcentreerd maar het lukte allemaal.
‘s Middags gingen Geuko, oma en papa lopend naar fysiotherapie. Daar liep Geuko in zijn loophulp rond de praktijk. Het ging heel goed!
Direct na fysiotherapie volgde ergotherapie. Best druk zo'n dinsdag maar dan hebben we dat ook maar weer gehad. De therapeut had in een grote bak met rijst lego blokjes verstopt. Die moest Geuko met beide handen opzoeken en daarna van de blokjes iets na bouwen. Dat deed hij onwijs goed met links én met rechts!!