6452 09 09 2021 02Geuko was nog best moe van gisteren maar ging wel gewoon naar school. Gelukkig was het vrijdag en dat is vaak een gezellige dag met zijn klasgenoten. Het ging allemaal goed!
Thuis hadden papa en mama een afspraak met de thuiszorgorganisatie en onze gezinscoach. Onze pgb loopt (weer) af en verlengen heeft nog al wat voeten in de aarde. Er moet elke keer zo veel geregeld worden, duidelijk zorgplan en zorgvraag gemaakt worden. De thuiszorgorganisatie helpt ons daarbij en de gezinscoach zorgt ervoor dat we alles zo goed mogelijk voor ons regelen.
Je zou je kunnen afvragen waarom een verzekering 'moeilijk' gaat doen bij het verlengen van onze pgb, een zorgintensief kind als Geuko. Alsof wij niet eerlijk zijn, integendeel, het is loodzwaar, je zou de mensen op het kantoor van de verzekering graag een dagje uitnodiging om mee te lopen in ons gezin.
Deze kwestie geeft ons veel stress. Vooral omdat dit geregeld moet worden voor eind oktober en dus zelfs voor operatie aan. Terwijl er waarschijnlijk na de operatie nog veel meer gaat veranderen in de zorg. Wij duimen voor nu maar op een positief bericht van de verzekering binnenkort.